Hogyan kell SZÉP Kártyát aktiválni?

Hírek és információk a SZÉP Kártyával kapcsolatosan

Az OTP SZÉP kártya aktiválása:

Az OTP által kibocsájtott SZÉP kártyákat jelenleg még csak és kizárólag telefonon keresztül lehet aktiválni, a direkt erre a célra indított SZÉP vonal segítségével, amelynek központi száma a következő: (06-1) 3-666-222

Az OTP SZÉP kártya aktiválás költsége egy normál telefonhívás díjával egyenlő. Az aktiváláshoz szükségünk lesz a SZÉP kártya egyedi számának utolsó 10 számjegyére, egy úgynevezett TeleKódra, amely alapesetben saját kártyaszámunk legutolsó három számjegye, valamint születési dátumunkra. Ezek megadásával alig egy percen belül aktiválhatjuk saját SZÉP kártyánkat, ezt követően pedig már használatba vehetjük az OTP online rendszerét, amelybe belépve ajánlatos módosítani a TeleKódot.

Az MKB SZÉP kártya aktiválása:

Az MKB bank által kibocsájtott SZÉP kártyák esetében telefonos és internetes aktiválásra is lehetőségünk van. Mindkét módszernél ugyanazokra az adatokra lesz szükségünk, így például a személyre szabott azonosítónkra, valamint jelszavunkra, ami alapesetben saját születési dátumunk lesz, méghozzá pontok nélkül, ÉÉÉÉHHNN formátumban. Saját azonosítónk az MKB SZÉP kártya esetében a kártyán megtalálható munkavállalói azonosítószám lesz, amelyet ne keverjünk össze a szintén rajta megtalálható, négyszer négy számjegyű kártyaszámmal. Az aktiválást követően az első bejelentkezéssel ajánlatos megváltoztatni jelszavunkat, ami legalább nyolc karakterből álljon, illetve kis- és nagybetűket, valamint legalább egy számjegyet tartalmazzon.

A telefonos aktiválás esetében az MKB SZÉP kártya tulajdonosai a kártyaközpont számait hívhatják minden nap 8 és 20 óra között.

Vezetékes telefon esetében a hívószámok a következők: (06-1) 2-380-361, (06-1) 2-380-362.

Mobilkészülék esetén a kártyaközpontot ezekről a számokról érhetjük el közvetlenül: (06-20) 298-7009, (06-30) 931-9704 és (06-70) 779-7699.

Az online kártyaaktiválás esetében az MKB honlapján, a kártyaaktiválás, valamint az egyenleglekérdezés menüpontok alatt tudjuk aktiválni saját MKB SZÉP kártyánkat. Mindkét módszer esetében az MKB SZÉP kártya az aktiválást követően egy óra múlva lesz használható.

A K&H SZÉP kártya aktiválása:

A K&H bank által kibocsájtott SZÉP kártyák esetében a kártyatulajdonosok kizárólag egy erre a célra kialakított internetes felületen keresztül tudják aktiválni kártyáikat. A K&H SZÉP kártya a bank munkavállalói felületén történő belépést követően aktiválható. Ehhez nem kell más, csupán saját SZÉP kártyánk száma, valamint egy jelszó, amely első alkalommal a magányszemély adószáma lesz.

A sikeres belépést követően javasolt új jelszót beállítani, amely a biztonsági szabályok alapján legalább nyolc karakter hosszú legyen, tartalmazzon kis- és nagybetűket, valamint legalább egy számot is. A jelszó megváltoztatása mindenképpen fontos, így akár aktiválás, akár egyenleglekérdezés esetében, de az első sikeres belépést követően ne mulasszuk el a jelszómódosítást, ezzel elkerülhetjük, hogy saját K&H SZÉP kártyánkhoz illetéktelen személyek is hozzáférjenek.

Ön is elfogadja a

SZÉP Kártyát?

Hírlevél

Iratkozzon fel, hogy mindig képben legyen!

Csatlakozzon hozzánk

Facebook oldalunkon is!

A weboldal olyan szállásokat, éttermeket és szolgáltató létesítményeket mutat be amelyek elfogadják a SZÉP Kártyát, de természetesen számos olyan SZÉP Kártya elfogadóhely is megtalálható amelyek csak a későbbiekben fogják bevezetni a SZÉP Kártyával való fizetés lehetőségét.

Amennyiben Ön is szeretne felkerülni weboldalunkra, egy rövid regisztrációs űrlap kitöltését követően pár perc alatt megjelenhet weboldalunkon.
SZÉP kártya igényelhető: bankoknál és bankfiókoknál.
SZÉP Kártya elfogadóhelyek Bács-Kiskun megye SZÉP Kártya elfogadóhelyek Baranya megye SZÉP Kártya elfogadóhelyek Békés megye SZÉP Kártya elfogadóhelyek Borsod-Abaúj-Zemplén megye SZÉP Kártya elfogadóhelyek Budapest megye SZÉP Kártya elfogadóhelyek Csongrád megye SZÉP Kártya elfogadóhelyek Fejér megye SZÉP Kártya elfogadóhelyek Győr-Moson-Sopron megye SZÉP Kártya elfogadóhelyek Hajdú-Bihar megye SZÉP Kártya elfogadóhelyek Heves megye SZÉP Kártya elfogadóhelyek Jász-Nagykun-Szolnok megye SZÉP Kártya elfogadóhelyek Komárom-Esztergom megye SZÉP Kártya elfogadóhelyek Nógrád megye SZÉP Kártya elfogadóhelyek Pest megye SZÉP Kártya elfogadóhelyek Somogy megye SZÉP Kártya elfogadóhelyek Szabolcs-Szatmár-Bereg megye SZÉP Kártya elfogadóhelyek Tolna megye SZÉP Kártya elfogadóhelyek Vas megye SZÉP Kártya elfogadóhelyek Veszprém megye SZÉP Kártya elfogadóhelyek Zala megye
Szepkartyaelfogadohely.eu © 2012
A szallasplusz.hu csoport tagja.
Fejlesztette és üzemelteti: netgroup.hu
Médiaajánlat